fbpx

Copywriting

COPYWRITING VOOR
ONDERNEMERS MET EEN VERHAAL

MEER KLANTEN MET DE JUISTE WOORDEN

Ben je een bezielde ondernemer die de kracht van storytelling wil inzetten voor haar of zijn zaak?

Maar heb je zelf geen tijd (of goesting) om al die content te schrijven?

Als ervaren copywriter schrijf ik de teksten voor jouw social media, blogs, folders, sales pagina’s, e-mails en websites.

Ook schrijf of redigeer ik teksten voor business boeken en opleidingen.

Ik werk met flexibele strippenkaarten, zodat je mijn hulp kan inroepen wanneer het nodig is.

 

 

Mijn copywriting diensten

 

Website copy

Je website is jouw digitale visitekaartje. Ik schrijf pakkende en informatieve teksten die niet alleen je bedrijf presenteren, maar ook conversies stimuleren.

 

Sales pagina’s

Laat je aanbod opvallen met overtuigende teksten. Ik schrijf teksten over je aanbod die klanten aanspreken en overtuigen.

 

E-mailmarketing

Van pakkende onderwerpregels tot overtuigende bodytekst: ik optimaliseer je e-mailmarketingcampagnes om betrokkenheid te vergroten en conversies te stimuleren.

 

Social media copy

Breng je merk tot leven op sociale media. Mijn copywriting tilt je posts naar een hoger niveau en zorgt voor betrokkenheid bij je doelgroep.

 

 

 

Waarom kiezen voor vertelpunt copywriting?

 

Ken jij de kracht van de juiste woorden? 

Mijn copywriting-diensten zijn ontworpen om jouw bedrijf te onderscheiden met overtuigende en doelgerichte teksten. Als ondernemer begrijp ik hoe belangrijk het is om de juiste boodschap over te brengen, en ik ben hier om je te helpen bij elke stap. 

 

 

Maak kennis met je copywriter Marijke

Marijke Hermans (1982) beheerst de kunst van het vertellen in een digitaal tijdperk. Haar passie voor taal, communicatie en literatuur leidde tot studies in bedrijfscommunicatie, cultuur- en maatschappijwetenschappen en uiteindelijk een carrière in de wetenschap als onderzoeker (PhD) en docente sociologie aan de Universiteit Maastricht. Ze superviseerde tientallen studenten in het schrijven van hun papers. Na verblijven in Boston en Berlijn, nam ze in 2018 het communicatiebureau Vertelpunt van haar vader over. Sindsdien heeft Marijke tientallen KMO’s geadviseerd in het uitrollen van hun marketingactiviteiten en honderden ondernemers begeleid in het schrijven van hun teksten. Deze kennis en ervaring heeft ze op een interactieve, gestructureerde en motiverende manier gebundeld in de opleidingen van Vertel.Academie. Daarnaast is Marijke sinds 2022 ook mede-zaakvoerder van Connect & Grow, een hands-on opleidingstraject voor vrouwelijke ondernemers die meer focus, groei en plezier met hun zaak willen. En haar vader? Die blijft zich volop inzetten voor zijn passieproject: Vertelpunt Uitgevers, een kleine uitgeverij die zich richt op amateurauteurs die dromen van een eigen boek. Een gouden vader-dochter duo!

 

Schrijfcoach Marijke Hermans Vertelpunt

 

Ik begrijp dat elk project uniek is en dat flexibiliteit belangrijk is. Daarom bied ik copywriting strippenkaarten aan, zodat je de flexibiliteit hebt om mijn schrijfdiensten te gebruiken op basis van jouw behoeften. Bekijk onze strippenkaarten hieronder:

1. Strippenkaart – 3 Uur: €360 excl. btw
Of je nu een paar productbeschrijvingen nodig hebt of de tekst op je homepage wilt verbeteren, mijn 3-uur durende strippenkaart is perfect voor kleine projecten.

2. Strippenkaart – 6 Uur: €660 excl. btw
Voor middelgrote projecten zoals het optimaliseren van je gehele website, schrijven van productcatalogi of het opzetten van een e-mailcampagne. Met de 6-uur durende strippenkaart krijg je meer flexibiliteit en bespaar je kosten.

3. Strippenkaart – 9 Uur: €900 excl. btw
Voor uitgebreide projecten, zoals het opstellen van een volledige contentstrategie, het beheren van doorlopende contentcreatie of het schrijven van uitgebreide marketingteksten, is mijn 9-uur durende strippenkaart ideaal.

In ’t kort:


1. Selecteer je Strippenkaart: Kies de strippenkaart die het beste past bij jouw behoeften.

2. Gebruik je uren: Gebruik je uren wanneer je maar wilt. Ik houd je op de hoogte van het resterende saldo.

3. Flexibiliteit: Geniet van de flexibiliteit om mijn copywritingdiensten in te zetten wanneer het jou uitkomt.

Of je nu start met een klein project en later wilt uitbreiden, of direct aan de slag wilt met een groter project, het strippenkaartensysteem maakt het gemakkelijk en kostenefficiënt.

Hoe weet je hoeveel schrijfuren je nodig hebt? 

Dat bespreken we tijdens een kennismakingsgesprek. Ik zal je heel eerlijk zeggen hoeveel tijd ik inschat nodig te hebben. En sowieso moet er een klik zijn, want als copywriter moet ik in je hoofd kunnen kruipen. Een open gesprek over elkaars verwachtingen is dus een must 🙂

Ervaringen van klanten

 

Woorden die weergeven wat ik bedoel

“Als ondernemer, vakman en kunstenaar is het dikwijls file rijden in mijn hoofd. Ik had dan ook nood aan iemand die de opstoppingen kon vermijden. Soms denk ik sneller dan dat ik spreek. Daardoor kan ik van de hak op de tak springen. Marijke heeft het talent om dit om te zetten in woorden die perfect weergeven wat ik bedoel. Ik geef de voorzetten die ze perfect binnenkopt. Telkens verbaast ze me met het stellen van de juiste vragen zodat onze maandelijkse meetings super vlot verlopen. Haar positiviteit is besmettelijk.”

John Dierickx, Studio Artglas

Succes op het web

“Succes realiseren op het web is de optelsom van technische deskundigheid en de kunst om het juiste verhaal te brengen. Marijke Hermans van vertelpunt geeft als toegevoegde waarde daar nog empathie bovenop.”

Paul Michels

Gepassioneerde dame

“Een gepassioneerde dame die weet waar ze voor staat en er voor gaat. Marijke luistert naar je verhaal en voelt aan wat je nodig hebt. Het is prachtig hoe zij dit kan verwoorden naar de buitenwereld toe. Je kan op haar rekenen en met een gerust hart dat stukje van het ondernemerschap uit handen geven! Zo fijn om hierin geholpen te kunnen worden! Bedankt!”

Veerle Verhulst

Schrijfcoaching en copywriting voor ondernemers met een verhaal

Ben je klaar om jouw verhalen te vertellen?

Ik help je graag op pad naar meer connectie met jezelf en je ideale klanten. Met mij heb je een ervaren copywriter en marketeer aan je zijde. Met veel empathie en enthousiasme maken we van jouw plannen een succes!

Heb je het gevoel dat ik je zou kunnen helpen? Benieuwd of er een klik is?

 

Laten we eens babbelen. Boek meteen je online koffiebabbel!

Niet twijfelen. Nu is het moment om actie te ondernemen. Uitstel is vaak afstel, toch? 🙂