Je bent niet de enige!

Vertelpunt (16)

We weten allemaal dat de online wereld een drukke, luide plaats is geworden waar je moet wedijveren om aandacht. Er is meer content en competitie dan ooit tevoren, waardoor het steeds moeilijker wordt om op te vallen.

Vroeger ging het zo:
Je had een geweldig idee.
Je creëerde het.
Je verkocht het omdat mensen vanzelf hun weg naar jou vonden.

Vandaag gaat het zo:
Je hebt een geweldig idee.
Je creëert het.
Je verkoopt niets omdat mensen je niet meer zomaar vinden.

Vandaag de dag moet je actief werken aan het zichtbaar worden met je merk. Want, als niemand je online kan vinden, besta je simpelweg niet.

Maar hoe doe je dat? Zichtbaar worden in een overvloed aan boodschappen?

Je moet leren om jouw boodschap te communiceren op een manier die mensen inspireert om “JA” te zeggen.
Als je wil dat jouw zaak het goed doet op de lange termijn, dan zal je moeten leren de juiste woorden te gebruiken om jouw klanten te overtuigen.
Want goede teksten zorgen voor de gewenste reactie:
“Oh, vertel me meer”
“Oh, hoe wist je dat ik dit nodig had?”
“Hier is mijn credit card”

Wil jij ook:

 • weten wat jouw ideale klant wil horen van jou?
 • origineel zijn met je content?
 • mensen inspireren met je content?
 • met zelfvertrouwen jouw verhalen vertellen?
 • meer visibiliteit en betrokkenheid creëren voor jouw zaak?
 • makkelijk teksten schrijven waar je niet aan twijfelt?

… en dit allemaal zonder urenlang in saaie copywriting boeken te lezen of het wereldwijde web af te struinen naar de beste schrijftips?

Ik schrijf al verhaaltjes sinds ik klein ben. Toen ik 15 was won ik een prijs voor het beste scenario en verkondigde ik triomfantelijk: “Ik wil met schrijven mijn brood verdienen”. Die fameuze uitspraak is gelukkig uitgekomen. Ik verdien mijn hele carrière al mijn brood met schrijven, niet als romanschrijver (zoals ik als tiener dacht), maar wel eerst als academica en sinds 2017 als copywriter bij Vertelpunt.

Die ervaring bundel ik nu in mijn Vertel! schrijftraject, zodat ook jij kan leren hoe je jouw content kan schrijven voor je website, social media, blogs, nieuwsbrieven, …

Zonder stress.
Zonder getwijfel.
Maar met zelfvertrouwen.
En zelfs met goesting (geloof me maar!).

 • Hoe je de juiste woorden vindt die jouw droomklanten van jou willen horen
 • Hoe je mooie teksten voor je website schrijft waar je super trots op bent
 • Hoe je met jouw woorden potentiële klanten overtuigt bij jou te kopen

Ieder begin is moeilijk, maar mijn 3-stappenplan geeft je het vertrouwen en de energie die je nodig hebt!

 

In de eerste stap gaan we onze aandacht op jou richten. Breekt het angstzweet je nu al uit omdat je niet graag over jezelf praat? Geen nood! Mijn oefeningen helpen je om vanachter je logo vandaan te komen zodat je kan laten zien wie je bent en waar je voor staat.

In de tweede stap werken we aan de belangrijkste teksten op jouw website: jouw sales pagina(‘s). De pagina waarop jij jouw diensten/producten/trainingen uitlegt. Ik leer je de nummer 1 fout die ondernemers maken op hun sales pagina’s en toon je hoe je die vermijdt. Jouw teksten zullen geen droge kost zijn, maar wél teksten waarin jouw ideale klanten zich herkennen, en die hen aanzetten om actie te ondernemen. 

In de derde stap creëren we een prachtige home pagina. We gaan alle elementen uit de vorige stappen samenbrengen in een duidelijke structuur. Jouw homepagina is een miniversie van je website en moet dus perfect in elkaar steken. Ik geef je een duidelijke structuur die jij moeiteloos op je eigen website kan toepassen.

Wacht even, ik hoor je denken: “Dit is wel heel veel en wat als het me allemaal niet lukt?”

Daarom ben ik er, als ervaren online marketeer en copywriter, om jou stap voor stap te begeleiden. 

Luister, teksten schrijven is een emotioneel proces, daar ga ik niet om liegen. Je gaat jezelf tegenkomen en je gaat schreeuwend willen wegrennen op sommige momenten ;). 

Maar als je dan doorbijt en verder zet met wat ik je leer, dan beloof ik je dat je geweldige resultaten gaat zien. Het heerlijke is dat je gaat merken dat je je niet anders moet voordoen dan je bent. Je moet niet ineens professioneel klinken (in tegendeel!).

 Je zult verbaasd zijn te zien hoe gemakkelijk het is om vanuit je hart te schrijven en – heel gewoon – jezelf te zijn. Je hebt alle vaardigheden al in je – ik toon je enkel hoe je deze stap voor stap kan gebruiken om die klanten aan te trekken die jij verdient.


met gemak en plezier jouw content schrijven! (ja, geloof me maar!)

MEER ZELFVERTROUWEN

Krijg een boost in motivatie met concrete oefeningen die je – op een zachte manier – uit je comfortzone halen.

AANTREKKELIJKE TEKSTEN

Leer de juiste woorden vinden die jouw ideale klanten overtuigen bij jou te kopen (je gaat schrijven leuk vinden, geloof me maar!)

AUTHENTIEK
VERKOPEN

Ontdek hoe je verkoopt vanuit je hart met de juiste woorden waar jouw droomklanten op zitten te wachten

WAAROM KIEZEN VOOR
VERTEL! ONLINE SCHRIJFCURSUS

Omdat de cursus zeer duidelijk en gestructureerd is opgebouwd

“Duidelijke en positieve aanpak, veel energie, helder uitgelegd in kleine stappen. Volgens mij daardoor prima te volgen voor wie geen of weinig kennis heeft op dit gebied.”

“Ik vond de hele cursus subliem. Ik ben zo blij met de templates en de duidelijke uitleg hoe het moet. Nu heb ik een beeld van wat ik kan en wat ik zeker niet mag vergeten. Ik zie nu een structuur waarmee ik creatief aan de slag kan gaan.”

“Schrijven is leuk en ontspannend als je weet wat te schrijven en een soort leidraad hebt (minder overwhelm en stress)”

“Alle stappen in de cursus zijn direct toepasbaar. Bij elkaar zijn dat er een heleboel, maar ze heeft ze in onderdelen opgesplitst waardoor het overzichtelijk en behapbaar is.”

“Ik ben onder de indruk van de rust en opbouw van jouw training”


Omdat je de theorie meteen in de praktijk omzet

“Wat ik het beste vond zijn de filmpjes waarin je aan de hand van je eigen pagina laat zien hoe je de theorie hebt toegepast”

“Je uitleg is zo simpel! Heerlijk om je zo vol passie te horen vertellen over hoe je het een en ander hebt opgezet en uitgewerkt, maar wel op een manier zodat wij er ook nog iets aan hebben. Ik vind het fijn om nu een uitgangspunt te hebben om mijn teksten zo te gaan schrijven dat klanten mogelijk langer blijven hangen op mijn website omdat de tekst hen aanspreekt.”

“Marijke leert je op een heldere, eenvoudige manier jouw authentieke verhaal te schrijven. Hoe krijg je jouw verhaal nu de wereld in. Ze is rustig en heeft kennis van zaken. Ze helpt je angst om te zetten in actie.”

 

Omdat het aanzet tot actie

“De formats waren heel behulpzaam. Ondanks het feit dat je de formats ‘moest’ volgen was er voldoende ruimte om je eigen ding te doen, en dat werd alleen maar toegejuicht door Marijke” 

“De dynamiek, je coaching en inzichten, de simpele opzet. Het op een prettige manier aanzetten tot actie. De mogelijkheid om al jouw vragen te stellen tijdens de coachingcalls.”

“Als je stukje bij beetje schrijft, is het allemaal veel minder ‘eng’. Je weet zelf best wel wat te schrijven! Ik hou nu van copywriting”

“Ik ben erg precies en bleef vooral heel erg in het (her)schrijven hangen, door de cursus te doen had ik een stok achter de deur met een duidelijk doel; binnen een maand zijn mijn teksten gewoon echt af.”

 

Omdat je er niet alleen voor staat 

“Het was heel waardevolle content die door jouw coaching echt tot een volgend niveau wordt getild”

“De livesessies met Marijke waren een echt duwtje in de rug.”

“Deze cursus heeft mij stap voor stap meegenomen in het proces van een website te schrijven. Marijke was een heel fijne en stimulerende coach gedurende het schrijfproces.”

“Zeer gedreven coaching. Marijke geeft directe feedback en stimuleert je om verder te zoeken”


ZO WERKT
VERTEL! SCHRIJFCURSUS

Je krijgt:

 • toegang tot alle trainingsvideo’s, templates en oefeningen in een online leerplatform die je op eigen tempo kan bekijken, zodat jij duidelijk instructies krijgt hoe je jouw websiteteksten moet schrijven
 • mijn exclusieve aandacht (en enthousiasme!) tijdens 3 schrijfsessies van een uur via Zoom (in te plannen volgens jouw eigen tempo)
 • een opname van onze gesprekken zodat je ze in alle rust opnieuw kan bekijken of beluisteren, zo vaak je maar wil (en dat wil je, want ik overspoel je met schrijftips!)
 • de mogelijkheid tussentijds vragen via e-mail te stellen en korte feedback van mij krijgen.
 • misschien nog wel het allerbelangrijkste: je kan (of moet!) mij gebruiken als motivator om eindelijk in de actiemodus te komen en het werk te doen dat je al heel lang hebt laten liggen (toch?!).
 
Doe je mee?

Jouw investering

Vertel! schrijfcursus

Eindelijk werk maken van jouw website, zodat je meer klanten aantrekt?

Doe dan mee met mijn populaire Vertel! schrijfcursus, helemaal op je eigen tempo!

Tijdens 4-8 weken werk je aan jouw teksten, onder mijn professionele begeleiding (want hey, ik ben een copywriter!) 

Je blijft natuurlijk voor altijd toegang hebben tot de schrijftrainingen zodat je ook later jouw websiteteksten nog verder kan perfectioneren. 

 

Wat zit erin?

 Je krijgt:
 • Onbeperkte toegang tot alle schrijftrainingen, templates en opdrachten in een online leerplatform
 • Drie live coaching sessies via Zoom om samen aan jouw teksten te werken (als in: we openen een word document en gaan samen schrappen, schuiven en herschrijven!)
 • Mijn onvoorwaardelijke steun om aan het schrijven te gaan (ik weet hoe belangrijk die stok achter de deur is!)
 • een euforisch gevoel als die website EINDELIJK af is en je trots kan zijn op het eindresultaat (feestjeeeee!!!)
 • 3 extra bonus masterclasses over zoekmachineoptimalisatie (SEO), storytelling en blogggen (om je website NOG beter te maken!)

Vertel! schrijfcursus

Schrijf websiteteksten die authentiek, overtuigend én SEO proof zijn. Laat jouw website voor jou werken als klantenmagneet!

+ Online trainingen

+ Templates

+ 3 live schrijfsessies van 1 uur

+ 3 bonus masterclasses: SEO, bloggen en storytelling 

 

698 euro excl. btw* mits gebruik van de KMO portefeuille

Oftewel 997 euro, excl. btw zonder gebruik van de KMO portefeuille

* Deze prijs is excl. btw en berekend met 30% korting van de KMO portefeuille.

Vertelpunt is geregistreerd dienstverlener van de KMO portefeuille. Dat geeft ondernemers de kans om opleidingen te volgen die hun zaak doen groeien met een fikse korting van de Vlaamse overheid. Concreet betekent dit dat je 30% korting kan krijgen op mijn schrijftrajecten. Bekijk alle voorwaarden op www.kmoportefeuille.be of contacteer mij voor meer informatie.

Q
Q
Q
Q
Q
Q
Q
Q
Q
Q
Q
Q

Dit is de oude typemachine van mijn bompa. Mooi, he? Kan je je inbeelden hoe het vroeger was om een tekst te typen? Met iedere druk op de toets liet je een fysieke afdruk achter op het blad papier.

Dat heerlijke geluid en dan die geuren van inkt en papier.

Indrukwekkend!

Vandaag zijn onze digitale schrijfsels met een enkele klik weggeveegd.

Het is allemaal zo vluchtig geworden.

Dat helpt ons niet om beter te schrijven!

Daarom dat ik jou tijdens mijn schrijfcoaching help om weer met jouw hele gevoel en al jouw zintuigen aan een schrijfproject te beginnen.

Alsof je met inkt en papier werkt.

Zodat ook jij een beetje kan proeven van de magie van het schrijven.

Want iedereen heeft een verteller in zich, je moet er enkel de ruimte voor creëren.

Ik help jou jouw innerlijke verteller te vinden.

MASTERCLASS ‘ZELF JE SEO DOEN’

Jouw websiteteksten schrijf je in de eerste plaats voor jouw ideale klanten, maar er is nog iemand waar je rekening mee moet houden: de zoekmachines zoals Google oftewel zoekmachineoptimalisatie (SEO). Ik toon je in deze masterclass hoe je websiteteksten schrijft die niet alleen jouw lezers overtuigen maar die ook in de smaak vallen bij Google. Want je wil natuurlijk goed ranken met jouw zoektermen. SEO wordt vaak genegeerd omdat het te ingewikkeld zou zijn, maar dat is onzin! Ik toon je in deze masterclass met simpele oefeningen hoe jij jouw zoektermen bepaalt en die verwerkt in jouw teksten en pagina’s. 

MASTERCLASS ‘HOE TE BLOGGEN ALS EEN PRO’

Hoe schrijf je artikelen die mensen heel graag willen lezen? Waar vind je de inspiratie voor deze blogs? En wat met SEO?

 In deze masterclass toon ik je de tips en tricks om blogs te schrijven waar jouw lezers (en Google!) van houden. Je zal nooit meer een gebrek aan inspiratie hebben om te beginnen schrijven. Leer hoe je nieuwe volgers en lezers aantrekt!   

MASTERCLASS ‘VERBINDEN VIA STORYTELLING’

Hoe zorg je voor een diepe connectie met je volgers en lezers? Door storytelling. Maar wat is dat eigenlijk en hoe kan jij dat voor jouw zaak inzetten? Dat toon ik je in deze masterclass. Je leert waar je jouw eigen verhalen moet zoeken en welke verhalen je kan gebruiken om de verbinding tussen jouw potentiële klanten en jezelf te vergroten. Je zal zien dat je schrijfsels hierdoor veel leuker en inspirerender worden!

 

Het is tijd om in jezelf en jouw zaak te investeren!

Vertel! schrijfcursus

Schrijf websiteteksten die authentiek, overtuigend én SEO proof zijn. Laat jouw website voor jou werken als klantenmagneet!

+ Online trainingen

+ Templates

+ 3 live schrijfsessies van 1 uur

+ bonus masterclasses: SEO en bloggen

 

698 euro excl. btw* mits gebruik van de KMO portefeuille

Oftewel 997 euro, excl. btw zonder gebruik van de KMO portefeuille

* Deze prijs is excl. btw en berekend met 30% korting van de KMO portefeuille.

Vertelpunt is geregistreerd dienstverlener van de KMO portefeuille. Dat geeft ondernemers de kans om opleidingen te volgen die hun zaak doen groeien met een fikse korting van de Vlaamse overheid. Concreet betekent dit dat je 30% korting kan krijgen op mijn schrijftrajecten. Bekijk alle voorwaarden op www.kmoportefeuille.be of contacteer mij voor meer informatie.

marijke-hermans-vindbaarheid

Ben je klaar om erin te vliegen?

Begint het nu te kriebelen in je buik?
Denk je dat deze cursus helemaal iets is voor jou? Schrijf je dan in via onderstaande knop

 Twijfel je nog?
Contacteer me dan vandaag nog voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! 
Ik zal je eerlijk vertellen of ik vind dat deze cursus geschikt is voor jou of niet.

Niet twijfelen. Nu is het moment om actie te ondernemen. Uitstel is vaak afstel, toch? 🙂