Je weet diep vanbinnen dat wat je doet de wereld een betere plek maakt, maar jouw missie met de buitenwereld delen vind je heel akelig (Facebook lives, no way!). Je hebt al veel gelezen over hoe je online zichtbaar moet worden, maar je weet simpelweg niet waar te beginnen.

Bloggen, social media, nieuwsbrief, SEO, … 

Je krijgt er eerlijk waar een punthoofd van!

Je post wel af en toe op social media, maar er komen weinig reacties en je hebt schrik dat het niet interessant genoeg is.

Je wil graag bijleren over online marketing, maar je hebt niet de energie om boeken te lezen of saaie, technische lessen te volgen (wie wel?!). Dat hele online marketing verhaal vind je maar vermoeiend; 

je zou er het liefst van al de brui aan geven of het uitbesteden aan een expert.

Ik ben Marijke, en ik zal je absoluut niet helpen om online te verkopen.

Marijke-0275

 

Toch niet op die manier. Je weet wel, met emotionele manipulatie en chantage en veel opschepperij. Want hier is de waarheid: mensen kopen van mensen die ze vertrouwen.

Dat betekent dat, als je online nieuwe klanten wil aantrekken, je meer moet doen dan inspirerende quotes posten en berichten van anderen delen. Je moet jezelf laten zien en daarmee alles waar jij voor staat! 

Je moet grootser denken dan jouw product of dienst.

Ik werk met vrouwelijke ondernemers die gepassioneerd zijn door wat ze doen (jij dus!), maar hun ware ‘ik’ niet altijd aan de buitenwereld durven laten zien.

Ik kan je laten zien hoe je vanachter je logo stapt, zodat je zichtbaarder wordt online en enkel die klanten aantrekt waar jij het liefst mee samenwerkt (en je iedere dag zonder stress en met heel veel plezier je werk doet!).

Zou je graag willen dat je:

 • je niet zo onzeker voelde als het op online marketing aankwam?
 • zonder paniek en stress kon vertellen wat je doet en wie jouw ideale klant is?
 • op een authentieke en niet-verkoperige manier nieuwe klanten kan aantrekken?
 • serieus genomen zou worden voor wat je doet?
 • op social media helemaal jezelf zou kunnen zijn (en hiermee mensen zou kunnen inspireren!)
 • je nooit meer gebrek had aan inspiratie voor je marketing?
 

Ik toon je hoe je op een kwetsbare, leuke en krachtige manier jezelf zichtbaar maakt online. Heel binnenkort bouw ook jij diepgaande relaties op met jouw ideale klanten en kan je met rust (en een plan!) geld verdienen met wat jou gelukkig en trots maakt.

… niet enkel in je hart weet wat jij waard bent, maar dit ook zonder schroom kan vertellen op je website en social media (en zelfs op netwerkevents!)
→ Leer met storytelling hoe je jouw verhalen vertelt zonder ‘dikkenekkerig’ over te komen

… jouw ideale klant zo goed kent dat ze als het ware een hartsvriendin is waar je eindeloze gesprekken mee voert
→ Ontdek hoe je de diepste geheimen van jouw ideale klant leert kennen, om vanuit het hart met hem of haar te communiceren

… jouw diensten of producten met plezier (en moeiteloos) verkoopt vanuit je hart
→ Ontdek waar jouw ideale klant van droomt, zodat je een aanbod kan creëren dat precies is wat hij of zij zoekt (en jou hiervoor betaalt!)

… iedere week weet wat je in blogs, nieuwsbrieven en op social media gaat vertellen – en dat er leuke reacties op komen!
→ Kom in een creatieve flow door het maken van een content plan met een overvloed aan leuke ideëen

… je zo op je gemak voelt dat je zonder problemen Facebook lives doet om jouw ideale klanten te inspireren – en dit ook nog leuk gaat vinden (het kan, geloof me!)
→ Ontdek hoe je plezier krijgt in online marketing door dicht bij jezelf en jouw ideale klant te blijven.

Ben je klaar om actie te ondernemen, online zichtbaar te worden bij jouw droomklanten en jouw diensten online aan te bieden?

Als je met mij werkt tijdens dit intensieve 3-maanden programma, zal je:

 

– uit de paniekmodus geraken en weer zin en vertrouwen krijgen om actief aan je business te werken 

– een diep inzicht krijgen in wat online marketing is en hoe je het inzet voor jouw zaak (op een ethische manier die bij jou past)

– weten wat storytelling is en dit vanaf nu met veel plezier toepassen in je zaak

– een online product of dienst ontwikkelen dat je meteen kan beginnen verkopen 

– de marketingstrategieën krijgen die nu werken

– leren hoe je iets verkoopt vanuit je hart, zonder ‘verkoperig’ over te komen

– de steun van een coach (ik!) en van een kleine groep vrouwelijke ondernemers krijgen die zich allemaal in hetzelfde schuitje bevinden

– nog zoveel meer …

Ik weet dat dit veel klinkt en dat het bijna onmogelijk lijkt dit in 4 maanden te realiseren, maar dat is exact de reden waarom ik dit programma heb gecreëerd. Om vrouwelijke ondernemers – zoals jij – te helpen om zichzelf te laten zien online, zodat jij verder kan groeien en nog meer mensen kan helpen. Ook in deze onzekere tijden.

Doe je met me mee? 🙂


met gemak en plezier zichtbaar worden online
het kan! (ja, geloof me maar!)

MEER ZELFVERTROUWEN

Krijg een boost in motivatie met concrete oefeningen die je – op een zachte manier – uit je comfortzone halen (geen angst meer voor Facebook lives!)

AANTREKKELIJKE TEKSTEN

Leer de juiste woorden vinden die jouw ideale klanten overtuigen bij jou te kopen (je gaat schrijven leuk vinden, geloof me maar!)

AUTHENTIEK VERKOPEN

Ontdek hoe je verkoopt vanuit je hart met de juiste content waar jouw droomklanten op zitten te wachten (bye bye awkward silences als je iets probeert te verkopen)

WAAROM KIEZEN VOOR
LAAT JE ZIEN!

Omdat het geen droge kost is, maar leuk is om te doen

Omdat de cursus zeer duidelijk en gestructureerd is opgebouwd

Omdat je de theorie meteen in de praktijk omzet

Omdat je groeit als persoon en uit je comfortzone komt 

 

Zo werkt
LAAT JE ZIEN!

 • Hoe je de juiste woorden vindt die jouw droomklanten van jou willen horen
 • Hoe je jouw eigen verhalen vol overtuiging vertelt
 • Hoe je zonder moeite nieuwe inspiratie vindt voor jouw content
 • Hoe je jouw dienst of product in de markt zet zodat de juiste klanten jou vinden
 • Hoe je jouw ideale doelgroep het beste bereikt

Ieder begin is moeilijk, maar mijn 4-stappenplan geeft je het vertrouwen en de energie die je nodig hebt!

In de eerste stap gaan we onze aandacht op jou richten. Breekt het angstzweet je nu al uit omdat je niet graag over jezelf praat? Geen nood! Ik heb 4 leuke oefeningen om jou te helpen vanachter je logo vandaan te komen zodat je kan laten zien wie je bent en waar je voor staat.

In de tweede stap laat ik je zien hoe je jouw ideale klant door en door kan leren kennen. Aan de hand van drie simpele oefeningen leer ik je hoe je in zijn of haar hoofd kruipt zodat je exact weet wat jouw droomklant van jou wil horen (je kan dit zelfs vanachter je computer doen!).

In de derde stap creëren we een onweerstaanbaar aanbod, aangepast aan de noden van jouw ideale klant: een reeks van workshops, coachingtraject, trainingsprogramma, consultancy pakket, …. en schrijven hiervoor een mooie salespagina die je overal kan inzetten om nieuwe klanten aan te trekken.

Een geweldige aanbieding hebben is niet voldoende als mensen niet weten dat het bestaat. De laatste module draait daarom volledig om online marketing: hoe zorg je ervoor dat potentiële klanten jou vinden? Dat doe je niet door gewoon maar wat te posten op social media, maar door een juiste verkoopstrategie te hebben en een sterk contentplan.

Wacht even, ik hoor je denken: “Dit is wel heel veel en wat als het me allemaal niet lukt?”

Daarom ben ik er, als ervaren online marketeer en copywriter, om jou stap voor stap te begeleiden. Ik geef je niet alleen de nodige kennis en tools om zichtbaar te worden, maar ik ben ook jouw coach die je doorheen de moeilijke momenten helpt. Je staat er niet alleen voor! Luister, zichtbaar worden online moet niet akelig of stressvol zijn! Je moet je niet anders voordoen dan je bent. Je moet niet ineens professioneel klinken (in tegendeel!). Je zult verbaasd zijn te zien hoe gemakkelijk het is om succesvol te zijn door – heel gewoon – jezelf te zijn. Je hebt alle vaardigheden al in je – ik toon je enkel hoe je deze stap voor stap kan gebruiken om die klanten aan te trekken die jij verdient.

Wat zijn jouw volgende stappen?


Je kan eindelijk beginnen met het zichtbaar maken van jouw zaak – nu, vandaag nog! Ik kan je helpen om die eerste stappen naar online zichtbaarheid te zetten.

Doe je met mij mee?

 • Je krijgt mijn exclusieve aandacht (en enthousiasme!) tijdens 6 gesprekken van een uur via Zoom (in te plannen volgens jouw eigen tempo)
 • Je ontvangt een opname van onze gesprekken zodat je ze in alle rust opnieuw kan bekijken of beluisteren, zo vaak je maar wil (en dat wil je, want ik overspoel je met tips!)
 • Je krijgt onbeperkt toegang tot de oefeningen, videomateriaal en pdf’s via een online platform (een schatkamer aan informatie die je meteen kan omzetten!)
 • Je kan tussentijds vragen via e-mail stellen en korte feedback van mij krijgen
 • En misschien nog wel het allerbelangrijkste: je kan (of moet!) mij gebruiken als motivator om eindelijk in de actiemodus te komen en het werk te doen dat je al heel lang hebt laten liggen (toch?!).

Dit hele pakket krijg je voor 1050 euro excl. btw, mits gebruik van de KMO porttefeuille (1500 excl btw zonder subsidie). Vertelpunt is erkend dienstverlener van de KMO portefeuille, wat betekent dat iedereen met een btw nummer in Vlaanderen recht heeft op 30% korting bij opleiding. Wij geven je alle informatie om deze subsidie aan te vragen.

Vertelpunt is geregistreerd dienstverlener van de KMO portefeuille. Dat geeft Vlaamse ondernemers de kans om opleidingen te volgen die hun zaak doen groeien met een fikse korting van de Vlaamse overheid. Concreet betekent dit dat je 30% korting kan krijgen op mijn online cursussen. Bekijk alle voorwaarden op www.kmoportefeuille.be of contacteer mij voor meer informatie.

Midden maart 2020 veranderde corona ons leven. Ik herinner me het moment nog goed waarop ik hoorde dat de scholen dicht zouden gaan. Er vormde zich meteen een knoop in mijn maag. “Hoe gaat mijn zaak dit overleven?”, was het eerste wat in me opkwam.

De eerste weken waren een totale overrompeling: “Wat? Ik moet hier werken en een kleuter entertainen? Met een man die afstandsonderwijs geeft? En dit alles in een open ruimte zonder deuren?!”

Zoom en noise cancelling muziek werden mijn beste vrienden 😉

Eerst deed ik het wat rustiger aan. Het was mooi weer en ik kon eindelijk doen wat ik altijd had willen doen: vele wandelingen maken om na te denken en energie bij te tanken.

Maar al snel werd ik onrustig. Die coronatijd, dat was niet voor eventjes, zoals ze ons in het begin wilden doen geloven. Dit was serious business! Ik wilde er zeker van zijn dat mijn zaak dit zou overleven.

Want mijn zaak, daar steek ik mijn hart en ziel in. Dat is niet zomaar een hobby waar ik toevallig geld mee verdien. Mijn zaak is een deel van wie ik ben.

En dus besloot ik op onderzoek te gaan naar waar mijn klant in deze coronatijden behoefte aan heeft. Ik zette een enquête op, deed Facebook lives met inspirerende vrouwelijke ondernemers die hun activiteiten noodgedwongen online deden en ik voerde vele gesprekken.

Wat me opviel?

Heel veel vrouwelijke ondernemers waren afhankelijk van mond-op-mond reclame om nieuwe klanten te vinden. Het vinden van klanten verliep heel moeizaam, vooral omdat de meesten nog geen online aanwezigheid hadden opgebouwd waarop ze nu konden terugvallen.

Waarom ze nog niet online zichtbaar waren?

Angst voor het onbekende. Geen idee hoe te beginnen. Onzekerheid of ze wel iets interessants te vertellen hebben. Te weinig durf. Te weinig tijd. Chaos in het hoofd. Geen consistentie. En ga zo maar verder.

Dit frustreerde mij, want zoveel van die vrouwen hadden een fantastische zaak met een prachtige missie. Het enige wat er nog aan ontbrak was die online zichtbaarheid.

Totaal geïnspireerd door deze verhalen heb ik mijn ‘Laat je zien!’ programma gemaakt: een online coachingstraject perfect op maat voor die vrouwelijke ondernemers die nog niet of onvoldoende online zichtbaar zijn.

Het is tijd om jouw verhalen te gaan vertellen. Online. Daar waar jouw ideale klanten jou kunnen vinden.

Doe je mee?

Q

Ben je klaar om erin te vliegen?

Begint het nu te kriebelen in je buik?
Denk je dat deze cursus helemaal iets is voor jou? Mail me dan om je in te schrijven!

Of twijfel je nog en wil je eerst nog eens met mij praten welke optie het beste voor je is?

Contacteer me dan vandaag nog voor een Clarity Call!
Ik zal je eerlijk vertellen of ik vind of Laat je zien! geschikt is voor jou of niet.

Niet twijfelen. Nu is het moment om actie te ondernemen. Uitstel is vaak afstel, toch? 🙂