Je weet diep vanbinnen dat wat je doet de wereld een betere plek maakt, maar jouw missie met de buitenwereld delen vind je heel akelig (Facebook lives, no way!). Je hebt al veel gelezen over hoe je online zichtbaar moet worden, maar je weet simpelweg niet waar te beginnen.

Bloggen, social media, nieuwsbrief, SEO, … 

Je krijgt er eerlijk waar een punthoofd van!

Je post wel af en toe op social media, maar er komen weinig reacties en je hebt schrik dat het niet interessant genoeg is.

Je wil graag bijleren over online marketing, maar je hebt niet de energie om boeken te lezen of saaie, technische lessen te volgen (wie wel?!). Dat hele online marketing verhaal vind je maar vermoeiend; 

je zou er het liefst van al de brui aan geven of het uitbesteden aan een expert.

Ik ben Marijke, en ik zal je absoluut niet helpen om online te verkopen.

mar

 

Toch niet op die manier. Je weet wel, met emotionele manipulatie en chantage en veel opschepperij. Want hier is de waarheid: mensen kopen van mensen die ze vertrouwen.

Dat betekent dat, als je online nieuwe klanten wil aantrekken, je meer moet doen dan inspirerende quotes posten en berichten van anderen delen. Je moet jezelf laten zien en daarmee alles waar jij voor staat! 

Je moet grootser denken dan jouw product of dienst.

Ik werk met vrouwelijke ondernemers die gepassioneerd zijn door wat ze doen (jij dus!), maar hun ware ‘ik’ niet altijd aan de buitenwereld durven laten zien.

Ik kan je laten zien hoe je vanachter je logo stapt, zodat je zichtbaarder wordt online en enkel die klanten aantrekt waar jij het liefst mee samenwerkt (en je iedere dag zonder stress en met heel veel plezier je werk doet!).

Zou je graag willen dat je:

 • je niet zo onzeker voelde als het op online marketing aankwam?
 • zonder paniek en stress kon vertellen wat je doet en wie jouw ideale klant is?
 • op een authentieke en niet-verkoperige manier nieuwe klanten kan aantrekken?
 • serieus genomen zou worden voor wat je doet?
 • op social media helemaal jezelf zou kunnen zijn (en hiermee mensen zou kunnen inspireren!)
 • je nooit meer gebrek had aan inspiratie voor je marketing?
 

Ik toon je hoe je op een kwetsbare, leuke en krachtige manier jezelf zichtbaar maakt online. Heel binnenkort bouw ook jij diepgaande relaties op met jouw ideale klanten en kan je met rust (en een plan!) geld verdienen met wat jou gelukkig en trots maakt.

… niet enkel in je hart weet wat jij waard bent, maar dit ook zonder schroom kan vertellen op je website en social media (en zelfs op netwerkevents!)
→ Leer met storytelling hoe je jouw verhalen vertelt zonder ‘dikkenekkerig’ over te komen

… jouw ideale klant zo goed kent dat ze als het ware een hartsvriendin is waar je eindeloze gesprekken mee voert
→ Ontdek hoe je de diepste geheimen van jouw ideale klant leert kennen, om vanuit het hart met hem of haar te communiceren

… jouw diensten of producten met plezier (en moeiteloos) verkoopt vanuit je hart
→ Ontdek waar jouw ideale klant van droomt, zodat je een aanbod kan creëren dat precies is wat hij of zij zoekt (en jou hiervoor betaalt!)

… iedere week weet wat je in blogs, nieuwsbrieven en op social media gaat vertellen – en dat er leuke reacties op komen!
→ Kom in een creatieve flow door het maken van een content plan met een overvloed aan leuke ideëen

… je zo op je gemak voelt dat je zonder problemen Facebook lives doet om jouw ideale klanten te inspireren – en dit ook nog leuk gaat vinden (het kan, geloof me!)
→ Ontdek hoe je plezier krijgt in online marketing door dicht bij jezelf en jouw ideale klant te blijven.

 • Hoe je de juiste woorden vindt die jouw droomklanten van jou willen horen
 • Hoe je jouw eigen verhalen vol overtuiging vertelt
 • Hoe je zonder moeite nieuwe inspiratie vindt voor jouw content
 • Hoe je jouw dienst of product in de markt zet zodat de juiste klanten jou vinden
 • Hoe je jouw ideale doelgroep het beste bereikt
Ieder begin is moeilijk, maar mijn 4-stappenplan geeft je het vertrouwen en de energie die je nodig hebt!

In de eerste stap gaan we onze aandacht op jou richten. Breekt het angstzweet je nu al uit omdat je niet graag over jezelf praat? Geen nood! Ik heb 4 leuke oefeningen om jou te helpen vanachter je logo vandaan te komen zodat je kan laten zien wie je bent en waar je voor staat.

In de tweede stap laat ik je zien hoe je jouw ideale klant door en door kan leren kennen. Aan de hand van drie simpele oefeningen leer ik je hoe je in zijn of haar hoofd kruipt zodat je exact weet wat jouw droomklant van jou wil horen (je kan dit zelfs vanachter je computer doen!).

In de derde stap creëren we een onweerstaanbaar aanbod, aangepast aan de noden van jouw ideale klant: een reeks van workshops, coachingtraject, trainingsprogramma, consultancy pakket, …. en schrijven hiervoor een mooie salespagina die je overal kan inzetten om nieuwe klanten aan te trekken.

Een geweldige aanbieding hebben is niet voldoende als mensen niet weten dat het bestaat. De laatste module draait daarom volledig om online marketing: hoe zorg je ervoor dat potentiële klanten jou vinden? Dat doe je niet door gewoon maar wat te posten op social media, maar door een juiste verkoopstrategie te hebben en een sterk contentplan.

Wacht even, ik hoor je denken: “Dit is wel heel veel en wat als het me allemaal niet lukt?”

Daarom ben ik er, als ervaren online marketeer en copywriter, om jou stap voor stap te begeleiden. Ik geef je niet alleen de nodige kennis en tools om zichtbaar te worden, maar ik ben ook jouw coach die je doorheen de moeilijke momenten helpt. Je staat er niet alleen voor! Luister, zichtbaar worden online moet niet akelig of stressvol zijn! Je moet je niet anders voordoen dan je bent. Je moet niet ineens professioneel klinken (in tegendeel!). Je zult verbaasd zijn te zien hoe gemakkelijk het is om succesvol te zijn door – heel gewoon – jezelf te zijn. Je hebt alle vaardigheden al in je – ik toon je enkel hoe je deze stap voor stap kan gebruiken om die klanten aan te trekken die jij verdient.

Wat zijn jouw volgende stappen?


Je kan eindelijk beginnen met het zichtbaar maken van jouw zaak – nu, vandaag nog! Ik kan je helpen om die eerste stappen naar online zichtbaarheid te zetten.

Doe je met mij mee?

 • Je krijgt mijn exclusieve aandacht (en enthousiasme!) tijdens 6 gesprekken van een uur via Zoom (in te plannen volgens jouw eigen tempo)
 • Je ontvangt een opname van onze gesprekken zodat je ze in alle rust opnieuw kan bekijken of beluisteren, zo vaak je maar wil (en dat wil je, want ik overspoel je met tips!)
 • Je krijgt onbeperkt toegang tot de oefeningen, videomateriaal en pdf’s via een online platform (een schatkamer aan informatie die je meteen kan omzetten!)
 • Je kan tussentijds vragen via e-mail stellen en korte feedback van mij krijgen
 • En misschien nog wel het allerbelangrijkste: je kan (of moet!) mij gebruiken als motivator om eindelijk in de actiemodus te komen en het werk te doen dat je al heel lang hebt laten liggen (toch?!).

Dit hele pakket krijg je voor 1050 euro excl. btw, mits gebruik van de KMO porttefeuille (1500 excl btw zonder subsidie). Vertelpunt is erkend dienstverlener van de KMO portefeuille, wat betekent dat iedereen met een btw nummer in Vlaanderen recht heeft op 30% korting bij opleiding. Wij geven je alle informatie om deze subsidie aan te vragen.

Vertelpunt (31)

Laten we erin vliegen!

Begint het nu te kriebelen in je buik?
Denk je dat wij een goede match zouden zijn?

Contacteer me dan vandaag nog voor een gratis 30 minuten coaching gesprek!

Ik help je tijdens dit gesprek om helder te krijgen wat je volgende stappen zullen zijn. Met veel enthousiasme en helemaal gratis!